2019/2020

Jak jsme hledali poklad

Ve studeném dopoledni Pastelky vyrazily hledat poklad, který nám schoval Svatý Martin. Cestu nám značil barevnými šipkami a úkoly schovával pěkně vysoko, když seděl na koni. Se vším jsme si poradili a poklad plný perníkových podkov nakonec našli.
Ani malí Špunti nezaháleli. Protože se Svatým Martinem přichází první sníh a zima, pořádně jsme se oblékli a vyrazili hledat poklad . Cestou jsme se museli poprat s některými překážkami. Překonat cestu na koni, postavit domeček pro broučky a zatancovat taneček o vrabečkovi.  Poklad byl dobře ukrytý, ale podkovičky, které se v něm schovávaly, jsme nakonec přinesli do školky a čekají na svoje ozdobení. I když byla fakt zima a mlha, cesta za pokladem se vydařila a do školky jsme se vrátili příjemně unavení. 

Jak jsme hledali poklad Jak jsme hledali poklad Jak jsme hledali poklad Jak jsme hledali poklad Jak jsme hledali poklad Jak jsme hledali poklad Jak jsme hledali poklad Jak jsme hledali poklad Jak jsme hledali poklad Jak jsme hledali poklad Jak jsme hledali poklad