Informace pro rodiče

Vítejte ve školním roce 2023/2024

Vážení kolegové a kolegyně, kluci a holky, rodiče, přátelé školy,

vítám Vás dnes na začátku nového školního roku 2023/2024 v naší mateřské a základní škole.

Ráno jsem společně s panem starostou Lubomírem Smažíkem a paní místostarostkou Eliškou Pospíšilovou přivítali v naší škole nové spolužáky prvňáčky a jejich rodiče. Přeji všem prvňáčkům klidnou a zároveň objevnou a dobrodružnou pětiletou výpravu za poznáním.

Pro naše nejstarší páťáky bude letošní rok tradičně plný zajímavých momentů a velkých změn, které vyvrcholí tradičním loučením a odchodem na II. stupeň. Pevně věřím, že se dočkají závěrečného potlesku ve stoje na školní akademii.

Milí žáci, věřte, že úspěchy máte ve svých rukách a věřte, že my vám k jejich dosažení velice rádi pomůžeme. Přeji vám všem ať těch školních i mimoškolních úspěchů dosáhnete v letošním školním roce co nejvíce.

Rád bych poděkoval všem pedagogickým i nepedagogickým (kuchařkám, provozním, vedoucí stravovny, školníkovi a správci haly) pracovníkům mateřské a základní školy za příkladné nasazení a práci navíc při přípravě letošního školního roku. Obci Dražice za neustálou podporu při zlepšování podmínek našeho výchovně-vzdělávacího procesu.

Vám rodičům přeji tolik potřebné štěstí a zdraví.

Váš ředitel