2022/2023

Záverečná školní akademie 2022/23

V úterý 27. června vpodvečer proběhla v Kulturním domě závěrečná školní akademie a taky slavnostní pasování páťáků, kteří naši školu opouštějí. Na jevišti se vystřídala školka, všechny třídy a své umění předvedly i děti ze zájmových kroužků. Doufáme, že si všichni rodiče akademii užili.

Záverečná školní akademie 2022/23 Záverečná školní akademie 2022/23 Záverečná školní akademie 2022/23 Záverečná školní akademie 2022/23 Záverečná školní akademie 2022/23 Záverečná školní akademie 2022/23

Záznam akademie najdete na našem YouTube kanále.


Závěrečné přespávání 3. třídy

Celý odpolední program si vymyslely děti pro své rodiče. Všichni si spolu zasportovali. Začalo se velice kvalitní vojenskou rozcvičkou pod vedením pana Karla. Pokračovalo se společným hraním přehazované a proběhly i pokusy o volejbal. Vrcholem sportovního klání byla rodinná běžecké štafeta. Po velkém sportovním výkonu si všichni zasloužili občerstvení v podobě opékaných vuřtů a dalších dobrot. Po opékání jsme připravili pro rodiče zeměpisný kvíz. Následně děti rozdaly malá překvapení pro své nejbližší a proběhlo loučení.
V noci jsme ještě zažili nemalé dobrodružství v podobě lesní stezky, každý by za svou odvahu zasloužil bobříka odvahy, protože ji zvládl a nikoho neodradilo ani setkání s vodníkem a čarodějnicí. Přespání jsme si moc užili a děkujeme všem za tak velkou účast a sportovního ducha.

Závěrečné přespávání 3. třídy Závěrečné přespávání 3. třídy Závěrečné přespávání 3. třídy Závěrečné přespávání 3. třídy


Dětský den

V pátek 9. června vpodvečer proběhl na fotbalovém hřišti dětský den, tentokrát na téma "cestování". Počasí nám přálo, do sbírání razítek za aktivity na stanovištích se zapojilo více než 150 dětí.
Děkujeme všem sponzorům (PŠV stavby s.r.o., Sakutus s.r.o., J. B Gastro, Mázikovi, J&I Mobile s.r.o., Pekárna Dražice, Obec Dražice, Sdružení rodičů i TJ Dražice) a také všem zapojeným pracovníkům i žákům ZŠ a MŠ Dražice. Bylo to skvělé a všichni si to moc užili.

Dětský den Dětský den Dětský den Dětský den Dětský den Dětský den


Pozvánka na Dětský den

Srdečně zveme na Cestovatelský Dětský den, který se uskuteční v pátek 9. června 2023 od 17 hodin na fotbalovém hřišti. Na děti čeká spousta stanovišť s úkoly, občerstvení i diskotéka. Těšíme se na vás!

Pozvánka na Dětský den